foto

Carl Otto Bartning

  • nar. 2.9.1909
    Berlín, Německá říše
  • zem. 11.11.1983 (74 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1975 Sie sind frei, Doktor Korczak
1974 Auch ich war nur ein mittelmäßiger Schüler
1971 Let do zeleného pekla
Yester - der Name stimmt doch? (TV film)
1969 Rumpelstilz (TV film)
1965 Freispruch für Old Shatterhand (TV film)
1964 Der Kaiser vom Alexanderplatz (TV film)
Fall Jakubowski - Rekonstruktion eines Justizirrtums, Der (TV film)
Frauenarzt klagt an, Ein
Pánská jízda
1962 Die Tür mit den 7 Schlössern
Hostinec na Temži
1961 Letzte Kapitel, Das
Malachiášův zázrak
1960 Die Fastnachtsbeichte
Stefanie in Rio
1959 Most
1958 Scampolo
Schmutziger Engel
Stefanie
1957 Hvězda Afriky
Žraloci a malé ryby
1956 Kitty a velký svět
1955 Alibi
Ein Mann vergißt die Liebe
Himmel ist nie ausverkauft, Der
Vor Gott und den Menschen
1954 Ein Leben für Do
Glückliche Reise
Hexe, Die
Konsul Strotthoff
1953 Das tanzende Herz
Die Stärkere
1952 Der Bunte Traum
1951 Der Verlorene
1950 Insel ohne Moral
1939 Beznadějný případ
D III 38
1938 Fortsetzung folgt
Nanon
Pitt
1937 Fanny Elsslerová, milenka Orlíkova
Gasparone, veselý dobrodruh
Jeho nejlepší přítel
Sedm políčků
1936 Boccaccio
Die Nacht mit dem Kaiser
Děti štěstěny
Gais lurons, Les
Mládí královny Viktorie
1935 Hundert Tage
Nacht der Verwandlung
Nezapomeň na mne
1934 Nebezpečné dobrodružství
Peer Gynt
1933 Abel mit der Mundharmonika
Polizeiakte 909
V opojení valčíku
1932 Unter falscher Flagge
1931 Die Abenteurerin von Tunis
Ein ausgekochter Junge
1930 Stunde Glück, Eine

TV seriály

1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)

Dokumentární

1940 Feuertaufe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky