foto

Rolf Zehetbauer

  • nar. 13.2.1929 (89 let)
    Mnichov, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2003 Luther
2000 Manila
Marlene
Otto - Der Katastrofenfilm
1997 Comedian Harmonists
1995 Schlafes Bruder
1994 Nekonečný příběh 3
1992 Jackpot
1991 Erfolg
1988 Schloß Königswald
Ödipussi
1987 Top Kids (TV film)
1985 Můj nepřítel
1984 Nekonečný příběh
1983 Die wilden Fünfziger
1982 Doktor Faustus
Eso es
Inside the Third Reich (TV film)
Querelle
Touha Veroniky Vossové
1981 Lili Marleen
Lola
Noční přechod
Ponorka
1980 American Success Company, The
Ze života loutek (TV film)
1979 Erste Polka, Die
1978 Brass Target
Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
Zoufalství
1977 Des Teufels Advokat
Hadí vejce
Ultimátum
1975 The Swiss Conspiracy
Une femme fatale
1974 Krycí název Oděsa
1972 Kabaret
Křik černých vlků
1971 Die heilige Johanna (TV film)
1970 Wie eine Träne im Ozean (TV film)
1969 Asche des Sieges (TV film)
Die Verschwörung (TV film)
Sag's dem Weihnachtsmann (TV film)
1968 Die Schlacht bei Lobositz (TV film)
Die schwarze Sonne (TV film)
Mathilde Möhring (TV film)
Othello (TV film)
Tragödie auf der Jagd (TV film)
1967 Das Arrangement (TV film)
Der Trinker (TV film)
Im weissen Rößl (TV film)
Jack of Diamonds
Lord Arthur Saviles Verbrechen (TV film)
1966 Das Ganz große Ding (TV film)
Past sklapne o půlnoci
Regenmacher, Der (TV film)
Rote Rosa, Die (TV film)
Towarisch (TV film)
1965 Abends Kammermusik (TV film)
Der Ruepp (TV film)
Oberst Wennerström (TV film)
1964 Hund des Generals, Der (TV film)
Seitensprung, Der
1963 Bekenntnisse eines möblierten Herrn, Die
Meine Tochter und ich
Orden für die Wunderkinder (TV film)
Sonderurlaub (TV film)
1962 Dicke Luft
Die Rache (TV film)
Er kann's nicht lassen
Max, der Taschendieb
Zaubereien oder Die Tücke des Objekts (TV film)
1961 Mörderspiel
1960 An heiligen Wassern
Gauner und der liebe Gott, Der
Immer will ich dir gehören
Soldatensender Calais
1959 Bezaubernde Arabella
Menschen im Hotel
Muž, který prochází zdí
1958 Der Maulkorb
Ist Mama nicht fabelhaft?
Scampolo
Solange das Herz schlägt
1957 Königin Luise
Noc, ve které přišel ďábel
1956 Das Bad auf der Tenne
Johannisnacht
Kitty a velký svět
1955 Alibi
Die Ratten
Du mein stilles Tal
Hotel Adlon
1954 Admirál Canaris: Život pro Německo
Bei Dir war es immer so schön
1953 Damenwahl
Knall und Fall als Detektive
Liebeserwachen
1952 Alle kann ich nicht heiraten
Der eingebildete Kranke
1951 Amore e sangue
Die Alm an der Grenze
Schatten über Neapel
1950 0 Uhr 15, Zimmer 9
1949 Ich mach dich glücklich
1948 Der Herr vom andern Stern
Die kupferne Hochzeit

TV seriály

1985 Ponorka (TV seriál)
1974 Härte 10 (TV seriál)
1967 Flucht ohne Ausweg (TV seriál)
Nobile - Sieben Wochen auf dem Eis (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace