foto

Horst Wendlandt

  • nar. 15.3.1922
    Griewen, Německá říše
  • zem. 30.8.2002 (80 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2002 Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
Edgar Wallace - Die vier Gerechten (TV film)
2000 Otto - Der Katastrofenfilm
1999 Die Handschrift des Mörders (TV film)
1998 Ein tödliches Verhältnis
1996 Edgar Wallace: Der Blinde (TV film)
1993 Kein Pardon
1992 Otto - Der Liebesfilm
1991 Loriots Pappa ante Portas
1989 Otto - Der Außerfriesische
1988 Ödipussi
1987 Otto - Der Neue Film
1986 Momo
1985 Otto - Der Film
1982 Eso es
1981 Buddy míří na Západ
Lola
1980 Ze života loutek (TV film)
1978 Docela obyčejný příběh
1972 Hauptsache Ferien
Solange: Teror v dívčí škole
Willi wird das Kind schon schaukeln
1971 Bleib sauber, Liebling
Die Tote aus der Themse
Hurra, wir sind mal wieder Junggesellen!
Unser Willi ist der Beste
1970 Die Feuerzangenbowle
Die Herren mit der weissen Weste
Mir hat es immer Spaß gemacht
Was ist denn bloß mit Willi los?
1969 A doppia faccia
Der Kerl liebt mich - und das soll ich glauben?
Der Mann mit dem Glasauge
Dr. med. Fabian - Lachen ist die beste Medizin
Klassenkeile
Život ve dvou
1968 Der Gorilla von Soho
Der Hund von Blackwood Castle
Die Lümmel von der ersten Bank II – Zum Teufel mit der Penne
Dokonalé manželství
Im Banne des Unheimlichen
1967 Die blaue Hand
L'amour à travers les âges
Mönch mit der Peitsche, Der
1966 Old Firehand
The Hunchback of Soho
Vinnetou a míšenka Apanači
Znamení trojúhelníku
1965 Neues vom Hexer
Old Surehand
Petrolejový princ
Tajemný mnich
Vinnetou - Poslední výstřel
1964 Das Verrätertor
Mezi supy
Vinnetou - Rudý gentleman
Wartezimmer zum Jenseits
Zimmer 13
Záhadný Hektor
1963 Der Zinker
Der schwarze Abt
Indický šátek
Vinnetou
1962 Die Tür mit den 7 Schlössern
Hostinec na Temži
Jsem také jenom žena
Poklad na Stříbrném jezeře
1961 Die seltsame Gräfin
Mrtvé oči Londýna
Penězokaz
Unser Haus in Kamerun

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky