foto

Peter Scharff

  • nar. 28.6.1924 (95 let)
    Mnichov, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1988 Tagebuch für einen Mörder (TV film)
1986 Kein Alibi für eine Leiche (TV film)
1985 Plötzlich und unerwartet ... (TV film)
1984 Der Lehrer und andere Schulgeschichten (TV film)
1982 Erbin, Die (TV film)
1981 Ja und Nein (TV film)
König und sein Narr, Der (TV film)
1980 Berlin Mitte (TV film)
Hvězda bez nebe
1977 Der Privatsekretär (TV film)
Die Standarte
1976 Sperrmüll (TV film)
1975 Jorden runt med Fanny Hill
Messer im Rücken, Das
1971 Karpfs Karriere (TV film)
1970 Einladung ins Schloss (TV film)
Mord im Pfarrhaus (TV film)
1968 Der Eismann kommt (TV film)
1967 Auswanderer, Der (TV film)
Bäume sterben aufrecht (TV film)
Der Kreidegarten (TV film)
Der Röhm-Putsch (TV film)
Dieser Mann und Deutschland (TV film)
Napravení Jima Valentina (TV film)
1966 Conan Doyle und der Fall Edalji (TV film)
Feine Herrschaften (TV film)
Mann aus Melbourne, Der (TV film)
1965 Ein Tag im April (TV film)
Figaro läßt sich scheiden (TV film)
1964 Angeklagter: Onkel Daniel (TV film)
Das ozeanische Fest (TV film)
1963 Aufstand der Gehorsamen (TV film)
Der Fall Sacco und Vanzetti (TV film)
Die Legende vom heiligen Trinker (TV film)
Dumala (TV film)
Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)
1962 Der kleine Lord (TV film)
Impresario von Smyrna, Der (TV film)
Laura (TV film)
Sind wir das nicht alle? (TV film)
1961 'Der Monopteros (Kleine Münchner G'schichten) (TV film)
Der Mann von drüben (TV film)
Der Strafverteidiger (TV film)
Zeit des Glücks (TV film)
1960 Gaslicht (TV film)
Geliebte Stimme, Die
1959 Das große Messer (TV film)
Most
1956 II-A in Berlin
Staatsbegräbnis (TV film)
1954 Hochzeitsglocken
Jednotka 08/15 - Před bojem
München - Bilder einer Stadt (TV film)
1950 Insel ohne Moral

TV seriály

1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1964 Slim Callaghan greift ein (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky