foto

Bernhard Eichhorn

  • nar. 17.4.1904
    Schortewitz, Německá říše
  • zem. 6.2.1980 (75 let)
    Miesbach, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1976 Margarete in Aix (TV film)
1974 Die preußische Heirat (TV film)
1972 Seltsamen Abenteuer des geheimen Kanzleisekretärs Tusmann, Die (TV film)
1970 Die Feuerzangenbowle
Einladung ins Schloss (TV film)
1969 Christoph Kolumbus oder Die Entdeckung Amerikas (TV film)
Mamsell Nitouche (TV film)
Tagebuch eines Frauenmörders (TV film)
1968 Bel Ami (TV film)
1967 Mit guten Vorsätzen (TV film)
Valentin Katajews chirurgische Eingriffe in das Seelenleben des Dr. Igor Igorowitsch
1966 Leben wie die Fürsten (TV film)
1962 Annoncentheater - Ein Abendprogramm des deutschen Fernsehens im Jahre 1776 (TV film)
1961 Der Traum von Lieschen Müller
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit
1960 Das Glas Wasser
Der brave Soldat Schwejk
1959 Der Rest ist Schweigen
Die Gans von Sedan
Jons und Erdme
1958 Der Eiserne Gustav
Der Schinderhannes
1957 Miláček z Paříže
1956 Die Geierwally
Ein Mädchen aus Flandern
Hejtman z Kopníku
1955 Der dunkle Stern
Himmel ohne Sterne
Hledané dítě 312
1954 Der schweigende Engel
Rosen-Resli
Schloß Hubertus
1953 Das Dorf unterm Himmel
Der Klosterjäger
1952 Die schöne Tölzerin
Dům života
1951 Die Alm an der Grenze
Die Martinsklause
Weiße Schatten
1950 Der Geigenmacher von Mittenwald
Epilog: Das Geheimnis der Orplid
Königskinder
1948 Apfel ist ab, Der
Die Zeit mit dir
Frau Holle
1947 V oněch dnech
1945 Unter den Brücken
1943 Fritze Bollmann wollte angeln
Reise in die Vergangenheit
1942 Anuška
Dr. Crippen na palubě
1940 Šaty dělají člověka

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky