foto

Heinz Pehlke

  • nar. 8.10.1922
    Berlín, Německá říše
  • zem. 12.3.2002 (79 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1985 Nessie, das Monster von Loch Ness
1983 In den Tod - hurra! Deutsche Jugend vor Langemarck 1914 (TV film)
1981 Recycling
1980 Die Gräfin vom Chamissoplatz. Eine Geschichte aus dem heutigen Berlin (TV film)
Leute wie du und ich (TV film)
1978 Alcaptar
Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
Schlaraffenland (TV film)
1977 Haupttreffer, Der (TV film)
Mulligans Rückkehr (TV film)
1974 Das Land des Lächelns
Schöne Helena, Die
1973 Der Zarewitsch (TV film)
Eine Nacht in Venedig
1972 Defraudanten (TV film)
Graf von Luxemburg, Der
Seltsamen Abenteuer des geheimen Kanzleisekretärs Tusmann, Die (TV film)
1969 Königin einer Nacht (TV film)
1967 Die Flucht nach Holland (TV film)
Kleine Teehaus, Das
Les corrompus
Toter braucht kein Alibi, Ein (TV film)
1966 Kubinke (TV film)
1965 Die schwedische Jungfrau
Doppelspiel (TV film)
1964 Blaue vom Himmel, Das
Freddy, Tiere, Sensationen
Lausbubengeschichten
1963 Das Feuerschiff
Die Wölfe (TV film)
Heimweh nach St. Pauli
1962 Das Vergnügen, anständig zu sein (TV film)
Jeder stirbt für sich allein (TV film)
1961 Letzte Kapitel, Das
Marquise von Arcis, Die (TV film)
Schwarzer Kies
1960 Der rote Kreis
Die Fastnachtsbeichte
Freddy - Weit ist der Weg
Freddy und die Melodie der Nacht
Ich fand Julia Harrington (TV film)
1959 Das Totenschiff
Freddy unter fremden Sternen
Freddy, die Gitarre und das Meer
1958 Der Schinderhannes
Italienreise - Liebe inbegriffen
1957 Miláček z Paříže
Tolle Nacht
Zasnoubení v Curychu
1956 Die Halbstarken

TV seriály

1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Ein Mann kam im August (TV seriál)
1969 Meine Schwiegersöhne und ich (TV seriál)

Dokumentární

1958 Raketen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky