foto

Albrecht Becker

  • nar. 14.11.1906
    Thale, Německá říše
  • zem. 22.4.2002 (95 let)
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1981 Beate und Mareile (TV film)
Warnung aus dem Käfig (TV film)
1980 Am Südhang (TV film)
1979 Gefangen in Frankreich: Theodor Fontane im Krieg 1870/71 (TV film)
1977 Generale - Anatomie der Marneschlacht (TV film)
Reinhard Heydrich - Manager des Terrors (TV film)
1975 Lehmanns Erzählungen (TV film)
1974 Der Hellseher (TV film)
1972 Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
Rechtsprechung - Szenische Rekonstruktion des Prozesses gegen Dr. John Bodkin Adams (TV film)
1971 Geschäfte mit Plückhahn (TV film)
1970 Auftrag: Mord! (TV film)
Gedenktag (TV film)
1969 Goldene Städte (TV film)
1968 Fall Wera Sassulitsch, Der (TV film)
Madame Caillaux (TV film)
1966 Corinne und der Seebär (TV film)
Fall Vera Brühne, Der (TV film)
1965 Das letzte Kapitel (TV film)
Die Katze im Sack (TV film)
1964 Hofloge (TV film)
1963 Heimweh nach St. Pauli
1962 Annoncentheater - Ein Abendprogramm des deutschen Fernsehens im Jahre 1776 (TV film)
Finden sie, daß Constanze sich richtig verhält?
Život Galileův (TV film)
1961 ...und wer küsst mich?
Ach Egon!
Bei Pichler stimmt die Kasse nicht
Der Lügner
1960 Das Glas Wasser
Frau am dunklen Fenster, Die
Hauptmann - deine Sterne
Pension Schöller
1959 Der Rest ist Schweigen
Krásná lhářka
Nacht vor der Premiere, Die
Salem Aleikum
1958 Bühne frei für Marika
Der Schinderhannes
Herz ohne Gnade
Nasser Asphalt
1957 Europas neue Musikparade 1958
Miláček z Paříže
Nachts im grünen Kakadu
Tolle Nacht
Zasnoubení v Curychu
1956 Ein Herz kehrt heim
Hejtman z Kopníku
Skandal um Dr. Vlimmen
Zwischen Zeit und Ewigkeit
1955 Ball im Savoy
Banditen der Autobahn
Musik im Blut
Unternehmen Schlafsack
Zwei blaue Augen
Ďáblův generál
1954 Columbus entdeckt Krähwinkel
Geld aus der Luft
Tanz in der Sonne
1953 Blume von Hawaii, Die
Singende Hotel, Das
Žádný strach před velkými zvířaty
1952 Gift im Zoo
Hlas toho druhého
Tanzende Sterne
Toxi
1951 Kommen Sie am Ersten
1949 Schicksal aus zweiter Hand

TV seriály

1983 Wagen 106 (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1978 Geschichten aus der Zukunft (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Lokalseite unten links (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Ida Rogalski (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
Hauptstraße Glück (TV seriál)
1967 Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
1966 Gertrud Stranitzki (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Dokumentární

1982 Schauspieler, Flieger, Mensch, Ein (TV film)
1975 Zwei Finger einer Hand (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2000 O život

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky