foto

Kóiči Iwaki

  • nar. 21.3.1951 (68 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Back Street Girls: Goku Dolls
2017 22 nenme no kokuhaku: Wataši ga sacudžinhan desu
High & Low The Movie 3 Final Mission
2016 Cutie Honey: Tears
Mogura no uta: Hongkong kjósókjoku
2015 Rugged (TV film)
2014 Dr. Kendži Morohaši: Arata na seimei (TV film)
2013 Dakishimetai! Forever (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 59 (TV film)
Mottomo Tooi Ginga (TV film)
Píseň krtka: Tajný agent Reiji
2010 Zatôichi: The Last
2008 Kekkon šijó jo
2007 Kimi ni shika kikoenai
2004 Silver Hawk: Maska spravedlnosti
2003 Kikoku
2002 Kita no kuni kara 2002 yuigon (TV film)
2001 Aki no rjodžó sasupensu 2 (TV film)
Family
Kewaiši
1999 Kimi no tame ni dekiru koto
Satsujinsha - Uragiri no kyoudan
1998 Kita no kuni kara '98 jidai (TV film)
1995 Bad Guy Beach
Kita no kuni kara '95 himicu (TV film)
Mitabi no kaikjó
1994 Shijushichinin no shikaku
1992 Kita no kuni kara '92 sudači (TV film)
1991 Rasuto ran: Ai to uragiri no hjakuoku en – Šissó Feraari 250 GTO (TV film)
1989 Kita no kuni kara '89 kikyo (TV film)
1987 Kita no kuni kara '87 hatsukoi (TV film)
Passenger: Sugisarishi hibi
1986 Minami e hašire, umi no miči o!
1985 Nidaime wa Christian
Seidžo densecu
1984 Kita no kuni kara: '84 nacu (TV film)
1983 Kita no kuni kara '83 fuyu (TV film)
Meneko
1980 Jadžú ši subeši
1979 Howaito rabu
Jomigaeru kinró
Oretači ni haka wa nai
1978 Jokohama ankokugai mašingan no rjú
1977 Ningen no šómei
1976 Bósó no kisecu
Kawači no ossan no uta: Jó kita no ware
Omacuri jaró: Uogaši no kjódaibun
1975 Bakuhacu! Bósózoku
Odsouzená Střela

TV seriály

2016 Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
2015 Angel Heart (TV seriál)
2014 Ao no Umi (TV seriál)
Arisu no Toge (TV seriál)
Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
2013 Misu pairotto (TV seriál)
2010 Kurohyo Ryu ga Gotoku Shinsho (TV seriál)
2006 Jaó (TV seriál)
Mai bosu mai híró (TV seriál)
2003 Good Luck!! (TV seriál)
2001 Kiken Na Tobira - Ai Wo Tejou De Tunagu Toki (TV seriál)
Let's Go Nagata-cho (TV seriál)
2000 Jaša (TV seriál)
Okuman Choja to Kekkon Suru Hoho (TV seriál)
1999 Abunai hôkago (TV seriál)
1998 P.A. Private Actress (TV seriál)
1997 Virgin Road (TV seriál)
1995 Kinjirareta Asobi (TV seriál)
Papa Survival (TV seriál)
1993 Asunaro hakušo (TV seriál)
1989 Kono Mune no Tokimeki wo (TV seriál)
1988 Dakishimetai! (TV seriál)
1981 Kita no kuni kara (TV seriál)
1979 Tantei monogatari (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky