foto

Peter Sandloff

  • nar. 3.7.1924
    New York City, New York, USA
  • zem. 17.12.2009 (85 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1986 Was zu beweisen war (TV film)
1981 System Ribadier (TV film)
1979 Nachbarn und andere nette Menschen (TV film)
Wo die Liebe hinfällt (TV film)
1978 Schlaraffenland (TV film)
1975 Little Boy (TV film)
Mütter (TV film)
1969 ...tot im Kanapu (TV film)
Michael Kohlhaas
Michael Kohlhaas
Tommy Tulpe (TV film)
1968 Stimme im Glas, Die (TV film)
Unwiederbringlich (TV film)
1966 Der Kinderdieb (TV film)
Kirschgarten, Der (TV film)
Ohne festen Wohnsitz (TV film)
1965 Im Schatten einer Großstadt (TV film)
1964 Ein langer Tag (TV film)
Frauenarzt klagt an, Ein
1963 Die Wölfe (TV film)
1962 Das Leben beginnt um acht
Die Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse
Eheinstitut Aurora
Ich kann nicht länger schweigen
Jeder stirbt für sich allein (TV film)
Sein bester Freund
1961 Fast ein Poet (TV film)
Im Stahlnetz des Dr. Mabuse
Marquise von Arcis, Die (TV film)
Mary Rose (TV film)
1960 Der Prozeß Mary Dugan (TV film)
Dr. Knock oder Der Triumpf der Medizin (TV film)
The Avenger
Wir Kellerkinder
1959 Der Fall Pinedus (TV film)
König ist tot, Der (TV film)
1958 Der Meisterdieb (TV film)
Děvčata v uniformě
Nackt, wie Gott sie schuf
Polikuschka
1956 Geliebte Corinna
Viele kamen vorbei
1953 Johannes Kreisler, des Kapellmeisters musikalische Leiden. (TV film)

TV seriály

1989 Löwengrube (TV seriál)
1968 Alles dreht sich um Michael (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)
1965 Abel mit der Mundharmonika (TV seriál)

Dokumentární

1958 Er ging an meiner Seite
1957 Volání bohů

Divadelní záznam

1964 Leocadia (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky