foto

Jasmin Asadie

  • nar. 17.6.1985 (34 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Morgen ist auch noch ein Tag (studentský film)
2007 Mars
2004 Klassenfahrt - Geknutscht wird immer (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
Místo činu: Mnichov - Otloukánek (TV film)
2002 Bella Block - Im Namen der Ehre (TV film)
2001 Ein Teenager flippt aus (TV film)
Hanna - Wo bist Du? (TV film)
2000 Eine Hand voll Gras
1999 Eine Liebe in St. Pauli (TV film)
Nicht ohne meine Eltern (TV film)
1998 Der Campus

TV seriály

2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace