foto

Ani Ipekkaya

  • nar. 1939
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zilin Sesi
2013 Arkadaşım Max
2008 Gitmek: Benim Marlon ve Brandom
2005 Yolculuk (TV film)
2003 Karşılaşma
2000 Bir Aşk Hikayesi (TV film)
1998 Mercan Kolye (TV film)
1997 Kolsuz Bebek (TV film)
Winterblume
1996 Clients d'Avrenos, Les (TV film)
Rêve d'Esther, Le (TV film)
1988 Hanım
1986 Merdoğlu Ömer Bey
1983 Badi
Ve Recep Ve Zehra Ve Ayşe

TV seriály

2018 Meleklerin Aşkı (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2014 Hom Ofis (TV seriál)
2013 Babam Sınıfta Kaldı (TV seriál)
2011 Keşanlı Ali Destanı (TV seriál)
İstanbul'un Altınları (TV seriál)
İzmir Çetesi (TV seriál)
2010 Deli Saraylı (TV seriál)
2009 Kırık Kalpler (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
2003 Kasabanın İncisi (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
Eskici Baba (TV seriál)
Külyutmaz (TV seriál)
Üzgünüm Leyla (TV seriál)
1998 Affet Bizi Hocam (TV seriál)
1996 Beşi Bir Yerde (TV seriál)
Kaldırım Çiçeği (TV seriál)
Tutku (TV seriál)
1992 Savcı (TV seriál)
1988 Güler Misin Ağlar Mısın (TV seriál)
Keşanlı Ali Destanı (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky