foto

Eriko Šinozaki

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ningjo no nemuru ie
2013 Hana no kusari
2012 Gâru
2011 Ašita no Džó
2008 Eiga: Kurosagi

TV seriály

2020 Rjú no miči: Futacu no kao no fukušúša (TV seriál)
Siren no sange (TV seriál)
2019 Good Wife (TV seriál)
Saka no točú no ie (TV seriál)
Top League (TV seriál)
2017 Hanzai Shokogun Season 1 (TV seriál)
Hanzai Shokogun Season 2 (TV seriál)
Rakuen (TV seriál)
2016 Hipokuratesu no čikai (TV seriál)
Kopifeisu Kesareta Watashi (TV seriál)
2015 Mare (TV seriál)
2014 Chi no Wadachi (TV seriál)
Kami no cuki (TV seriál)
2013 Furueru Ushi (TV seriál)
Link (TV seriál)
2012 Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Maguma (TV seriál)
Nemureru mori no džukudžo (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
2011 Kurumi no heya (TV seriál)
2010 Jamato Nadešiko šiči henge (TV seriál)
2009 Smile (TV seriál)
2008 Daisuki!! (TV seriál)
Kyatto sutorîto (TV seriál)
Tomorrow (TV seriál)
Tókjó šódžo (TV seriál)
2006 Kurosagi (TV seriál)
2005 Ima ai ni jukimasu (TV seriál)
2004 メモリー・オブ・ラブ (TV seriál)
2003 Chocolat (TV seriál)
2002 Doremisora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky