foto

Helen Ryan

  • nar. 16.6.1938 (82 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Writers Retreat
2006 Svatby jako řemen
2003 Brides in the Bath, The (TV film)
1993 Dravec
1987 Zázračný krystal
1985 My Brother Jonathan (TV film)
1984 Misunderstood
1983 Al-mas' Ala Al-Kubra
1980 Sloní muž
1975 Jenny nedělá pokroky (TV film)

TV seriály

2007 Fallen Angel (TV seriál)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Orchis Fatalis (S08E03)
2004 Bella Block (TV seriál)
Hinter den Spiegeln (E16)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Just William (TV seriál)
Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
Mazarinův drahokam (E05)
1993 Harry (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
1981 My Father's House (TV seriál)
1980 Hannah (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Persuasion (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1963 Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letters from Baghdad
2008 The Story of the Costume Drama (TV seriál)
1991 Secret History (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky