foto

Lee Pace

  • nar. 25.3.1979 (38 let)
    Chickasha, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Lee Pace
    Management 360
    9111 Wilshire Blvd.
    Beverly Hills, CA 90210
    USA

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Book of Henry
2015 The Program: Pád legendy
2014 Hobit: Bitva pěti armád
Strážci Galaxie
2013 Hobit: Šmakova dračí poušť
2012 Hobit: Neočekávaná cesta
Lincoln
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
30 Beats
2011 Intimní past
Miraculous Year, The (TV film)
2010 Marmaduk
Rande v Římě
Svatební obřad
2009 Single Man
2008 Nebezpečná posedlost
Velký den slečny Pettigrewové
2006 Kauza CIA
Pád
Pochybná sláva
2005 Bílá hraběnka
2003 Vojákova dívka (TV film)

TV seriály

2016 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
NeXT (S03E10)
NIM (S03E09)
You Are Not Safe (S03E08)
další epizody (10)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
Kali (S02E09)
Limbo (S02E08)
další epizody (10)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
1984 (S01E10)
Up Helly Aa (S01E09)
The 214s (S01E08)
další epizody (10)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žbluňk (S02E13)
Moc vody (S02E12)
Výloha na vraždu (S02E11)
další epizody (13)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Uložen k ledu (S01E09)
Hořké sladkosti (S01E08)
Vůně úspěchu (S01E07)
další epizody (9)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)
Totem Mole (E12)
Cocktail Bunny (E11)
další epizody (13)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2008 60th Primetime Emmy Awards, The (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace