foto

Nicolas Saada

  • nar. 5.9.1965 (54 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Hra o všechno
2015 Taj Mahal
2011 Nuit blanche
2009 Špion(i)
2004 Les Parallèles
2003 Dissonances
2000 Les marchands de sable

TV seriály

2018 Thanksgiving (TV seriál)
Les Masques (E03)
Louise (E02)
Vincent (E01)
2002 Ligne noire, La (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Taj Mahal
2009 Špion(i)
2004 Les Parallèles

TV seriály

2018 Thanksgiving (TV seriál)
Les Masques (E03)
Louise (E02)
Vincent (E01)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Mužská hra
2001 CQ
1995 (Sic)

Dokumentární

2015 Il était une fois...: Lost in Translation (TV film)
2010 En bonne intelligence
Lubitsch, le patron (TV film)
2009 Hledání Truffauta
2006 Big John (TV film)

Host

TV pořady

2009 Cinémas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky