foto

Kjell Wilhelmsen

  • nar. 2.3.1967 (52 let)
    Partille, Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vilsen
2014 Můj takzvaný otec
Pojken med guldbyxorna
2013 Povídky ze Stockholmu
2011 Korunovační klenoty
No Sex Just Understand
2010 Farsan
Incident v bance
2009 Johan Falk: De fredlösa
Johan Falk: Operation Näktergal
Karaokekungen
2008 Selma (TV film)
2007 Zničujicí láska
2006 Offside
2005 Tjenare kungen
2003 Kontorstid
Pojďme si hrát
2001 Píseň pro Martina

TV seriály

2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Blodsband: Del 2 (E04)
Blodsband: Del 1 (E03)
Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (7)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
2015 Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Kölvattnet (E09)
Svallvågen (E08)
další epizody (5)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
...jord skall du åter varda (E03)
Tusen nålstick (E02)
další epizody (4)
2012 30° i februari (TV seriál)
Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Ein Leben ohne Lüge (E08)
2005 Saltön (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace