foto

Marius Biegai

  • nar. 27.4.1968 (51 let)
    Krakow, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cantinflas
El Crimen del Cacaro Gumaro
Los Reyes del Juego
2013 Cinco de Mayo: La batalla
Guten Tag, Ramón
Tlatelolco, Verano de 68
2012 Canela
Colosio: El asesinato
Marcelo
Última muerte, La
2011 Salvando al Soldado Pérez
2010 Acorazado
Adiós mundo cruel
De día y de noche
Pantera negra, La
Sucedió en un día
Te presento a Laura
2008 Sleep Dealer
2007 Poslední vyvolený
2004 Růžové pěsti
2000 Eisenstein
1997 Once We Were Strangers
1996 Unmögliche Hochzeit, Eine (TV film)

TV seriály

2018 Queen of the South (TV seriál)
Justicia (S03E12)
Reina de Oros (S03E03)
La Ermitaña (S03E01)
2016 El Chema (TV seriál)
2012 Un refugio para el amor (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Apoklaypsa (S03E13)
Krev nevinných (S03E12)
Mír a meč (S03E11)
další epizody (13)
2011 Rafaela (TV seriál)
2010 Gritos de muerte y libertad (TV seriál)
Héroes del Norte, Los (TV seriál)
Město ztracených (TV seriál)
2009 Camaleones (TV seriál)
Hermanos y detectives (TV seriál)
Mar de amor (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Las tontas no van al cielo (TV seriál)
Nespoutaný anděl (TV seriál)
2007 Destilando amor (TV seriál)
Pantera, El (TV seriál)
2005 Vecinos (TV seriál)
2002 Familia P. Luche, La (TV seriál)
1999 DKDA: Sueños de juventud (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace