foto

Marius Biegai

  • nar. 27.4.1968 (52 let)
    Krakow, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Among Thieves
2014 Cantinflas
El Crimen del Cacaro Gumaro
Los Reyes del Juego
2013 Buen Día Ramón
Cinco de Mayo: La batalla
Tlatelolco, Verano de 68
2012 Canela
Colosio: El asesinato
Marcelo
Última muerte, La
2011 Salvando al Soldado Pérez
2010 Acorazado
Adiós mundo cruel
De día y de noche
Pantera negra, La
Sucedió en un día
Te presento a Laura
2008 Sleep Dealer
2007 Poslední vyvolený
2004 Růžové pěsti
2000 Eisenstein
1997 Once We Were Strangers
1996 Eine unmögliche Hochzeit (TV film)

TV seriály

2019 Single Parents (TV seriál)
Welcome to Hell, Sickos! (S02E06)
2018 Diablo Guardián (TV seriál)
Mucha mierda, poco tiempo (S01E08)
Queen of the South (TV seriál)
Justicia (S03E12)
Reina de Oros (S03E03)
La Ermitaña (S03E01)
2016 El Chema (TV seriál)
2012 Un refugio para el amor (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Apoklaypsa (S03E13)
Krev nevinných (S03E12)
Mír a meč (S03E11)
další epizody (13)
2011 Rafaela (TV seriál)
2010 Gritos de muerte y libertad (TV seriál)
Héroes del Norte, Los (TV seriál)
Město ztracených (TV seriál)
2009 Camaleones (TV seriál)
Hermanos y detectives (TV seriál)
Mar de amor (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Las tontas no van al cielo (TV seriál)
Nespoutaný anděl (TV seriál)
2007 Destilando amor (TV seriál)
Pantera, El (TV seriál)
2005 Vecinos (TV seriál)
2002 Desde Gayola (TV seriál)
Familia P. Luche, La (TV seriál)
1999 DKDA: Sueños de juventud (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky