foto

José Luis Reséndez

  • nar. 14.10.1978 (41 let)
    Monterrey, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Señora Acero (TV seriál)
2012 Corazón Valiente (TV seriál)
2011 Herederos del Monte, Los (TV seriál)
2009 Camaleones (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)
Destilando amor (TV seriál)
2006 Heridas de amor (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 La Madrastra (TV seriál)
Osudové setkání (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
Las Vías del Amor (TV seriál)
Mezi láskou a nenávistí (TV seriál)
2001 Juego de la vida, El (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky