foto

James Eagan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Dancing Queen (S04E03)
Guest Starring John Noble (S03E17)
No Country for Old Dads (S03E13)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Beebo the God of War (S03E09)
Zari (S03E03)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
2012 Wedding Band (TV seriál)
2010 Superkočky (TV seriál)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Good Soil (S02E07)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Hungry for Fame (S01E11)
2007 Lil' Bush: Resident of the United States (TV seriál)
The Naked Trucker and T-Bones Show (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)

TV pořady

2004 The Nick & Jessica Variety Hour (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace