foto

Felix Cramer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Ottilie von Faber-Castell – Eine mutige Frau (TV film)
Tatort - Querschläger (TV film)
2018 Der Nesthocker (TV film)
Malicious
Tatort - Ich töte niemand (TV film)
2017 The Super
2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
2015 Odvrácená strana měsíce
Platonow (TV film)
Tatort - Der Himmel ist ein Platz auf Erden (TV film)
2014 Kommissar Marthaler - Partitur des Todes (TV film)
Till Eulenspiegel (TV film)
2013 Mein Mann, ein Mörder (TV film)
O rybáři a jeho ženě (TV film)
Paradies 505. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2012 Kosmáček (TV film)
Nägel mit Köppen (TV film)
Tierisch verknallt (TV film)
2011 Die Braut im Schnee (TV film)
Dobrý soused
2010 Císařovy nové šaty (TV film)
2009 Waffenstillstand
2008 Dýchání pod vodou (TV film)
Unschuld
2006 Akteur
Der Seehund von Sanderoog (TV film)
2005 Lächeln der Tiefseefische, Das
2004 Die Überraschung
Kalte Schatten
Sochi (studentský film)
2002 Kevin Barry Love O'Ree (TV film)
2001 Ob sie wollen oder nicht

TV seriály

2020 Oktoberfest: krev a pivo (TV seriál)
2017 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Winters letzter Fall (E15)
2015 Neben der Spur (TV seriál)
Adrenalin (E01)
2010 Sami proti času (TV seriál)
20:00 (S01E13)
19:00 (S01E12)
18:00 (S01E11)
další epizody (13)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Abenteuer Klassik! (TV seriál)
Lichter Mannheims

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky