foto

Cindy Myers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Všechny cesty vedou do Říma
2008 Pomluva (TV film)
2000 Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové (TV film)
1997 Třetí dvojče (TV film)
1995 Whose Daughter Is She? (TV film)
1994 Incident na malém městě (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
1992 Nikdo nechtěl naslouchat (TV film)
1991 Hotýlek
1990 Zapomenutí vězni (TV film)

TV seriály

2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
1995 Sama proti osudu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace