foto

J.J. Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Odd Squad: The Movie

TV seriály

2014 Chirp (TV seriál)
Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (TV seriál)
Zvláštní skvadra (TV seriál)
2013 Annedroids (TV seriál)
2011 Dino Dan: Trek's Adventures (TV seriál)
2010 Dino Dan (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Chirp (TV seriál)
2013 Annedroids (TV seriál)
2011 Dino Dan: Trek's Adventures (TV seriál)
2010 Dino Dan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace