foto

Brian Oerly

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heart, Baby
2016 Abattoir
Traded
2015 Mstitel bezpráví 3
Zocelovací kúra
2014 Death Factory
Falešní poldové
Naboso
The Pod
2013 Jízda švárů
Oldboy
Parker
Plán útěku
The East
Vraždící opice (TV film)
2012 Freelancers
Looper
Nezahrávej si s ohněm
2007 Jekyll
The Third Nail
What We Do Is Secret
2006 The Last Stand
2003 Hot Parts
1997 A Doll in the Dark

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Frankie Comes to Hollywood (S02E18)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
4:00 p.m.-5:00 p.m. (E05)
Ghosted (TV seriál)
Sam (E06)
2015 Zoo (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Maminka (S05E03)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Hon na duchy (S01E09)
Revoluce (TV seriál)
Strach a hnus v New Vegas (S02E14)
2013 Banshee (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Hoř, babo, hoř! (S03E05)
Žertíky s nemrtvými (S03E04)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Přistání na Měsíci (S01E14)
Chuck (TV seriál)
Chuck a tři slova (S03E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Povídka o zápasníkovi (S06E20)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Britský nápadník (S08E15)
2005 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje životní změny (S04E25)
Čarodějky (TV seriál)
Sbohem, Leo (S08E10)
Holkus pokus (S08E09)
Billie a její sestra (S08E06)
další epizody (5)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Valkýry z Vallhaly, část první (S06E01)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace