foto

Carlos Rosario

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Beirut
Dívka v pavoučí síti
2016 Smrt ve tmě
2014 Bulvár
2004 D'Artagnanova dcera (TV film)
2000 Visit, The
1997 Soulmates

TV seriály

2017 13. okrsek (TV seriál)
Úplný reset (E01)
The Brave (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Další nejistota (S02E09)
Bezpečná zóna (S02E08)
další epizody (10)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
El Toro (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace