foto

Joriko Dóguči

  • nar. 18.3.1965 (55 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mrs. Noisy
2017 Kimi no egao ni aitakute
2016 Haru wo sagašite
2015 Supesharisuto 3 (TV film)
2014 Kočičí samuraj
2013 Shing Shing Shing
Tobe! Dakota
2011 Život ve mně
2009 Gunjô: Ai ga shizunda umi no iro
Pandora no hako
2008 Nidžusseiki šónen
Pod vlivem lásky
Wakuraba nagarete
Yama no anata - Tokuichi no koi
2006 Sakai-ke no shiawase
2005 Šinku
2004 Sen no kaze ni natte
2000 Manuke sensei
Sebunzu feisu
1999 Dear Friend (TV film)
Karisuma
Ningen gōkaku
Tomie
1998 Love Letter
Manuke sensei (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 9 (TV film)
1997 Cure
1996 Katte ni shiyagare!! Gyakuten keikaku
Katte ni shiyagare!! Narikin keikaku
Katte ni shiyagare!! Ōgon keikaku
Suwarôteiru
1995 Ašita
Katte ni shiyagare!! Dasshutsu keikaku
Katte ni shiyagare!! Gōdatsu keikaku
Yonshimai monogatari
1993 Heya
1991 Mikadoroido
1990 A-ge-man
Hoshi wo tsugu mono
1989 Kita no kuni kara '89 kikyo (TV film)
1988 Marusa no onna II
1987 Freeter
1986 Kimi wa hadashi no kami wo mitaka
1985 Do-re-mi-fa musume no chi wa sawagu
Tanpopo

TV seriály

2018 Tokusó 9 (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2015 Hoteru Konsheruju (TV seriál)
2012 Madžisuka gakuen 3 (TV seriál)
2006 Kyoto Chiken no Onna 3 (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)
1998 Tabuloido (TV seriál)
1997 Singles (TV seriál)
1994 Otoko no ibašo (TV seriál)
1992 Hatachi no Yakusoku (TV seriál)
1986 Toki ni wa Issho ni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky