foto

Lynda Baron

  • nar. 24.3.1939 (78 let)
    Urmston, Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Run for Your Wife
2010 Cesta ke korunovační třídě (TV film)
Poznáš muže svých snů
2006 Sólokapr
2005 Říkejte mi Kubrick
2001 Diggityho poklad
1999 Nancherrow (TV film)
1993 Licence na vraždu (TV film)
1992 Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1991 Trauma (TV film)
1983 Jentl
1973 Tiffany Jones
1971 Hands of the Ripper
Universal Soldier
1969 Can Hieronymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness?
1968 Hot Millions
Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter
1963 Hide and Seek
The Small World of Sammy Lee

TV seriály

2014 Chasing Shadows (TV seriál)
2011 Pán času (TV seriál)
Zavíračka (S06E12)
2005 Řím (TV seriál)
Egeria (S01E06)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
Playing the Field (TV seriál)
1996 Insiders (TV seriál)
Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1989 KYTV (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1977 Don't Forget to Write! (TV seriál)
Roof Over My Head, A (TV seriál)
1976 Open All Hours (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
Men of Affairs (TV seriál)
1972 Rainbow (TV seriál)
1969 Up Pompeii! (TV seriál)
1965 BBC 3 (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Rag Trade (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)

Dokumentární

2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
1998 Funny Women (TV film)

TV pořady

2004 Ronnie Barker: A BAFTA Tribute (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1987 Christmas Night with the Two Ronnies (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
Wogan (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1971 Two Ronnies, The (TV pořad)
1970 Kenneth Williams Show, The (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace