foto

Gordon Lonsdale

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Příběh Gabby Douglasové (TV film)
2009 Maskot Pete (TV film)
2006 Muzikál ze střední (TV film)
Činy a sláva 3: Rozdělení
Čti a plač (TV film)
2005 14 hodin strachu (TV film)
Kdo si hraje, nezlobí
Ledový sen (TV film)
Life Is Ruff (TV film)
2004 Miracle Run (TV film)
Searching for David's Heart (TV film)
Sním o tobě (TV film)
2003 Best Two Years, The
Ukradené Vánoce (TV film)
2001 Poslední šance (TV film)
1999 Avalon: Za propastí (TV film)
Neobyčejný život Noe Dearborna (TV film)
Slečna Anya (TV film)
1998 Mág Houdini (TV film)
1997 Notorious 7, The (TV film)
Něžná mafie (TV film)
1996 Konec ráje (TV film)
Unforgivable (TV film)
1991 Kriminálnice (TV film)
1990 Girl of the Limberlost, A (TV film)
1989 A More Perfect Union: America Becomes a Nation
It Nearly Wasn't Christmas (TV film)
1987 Witching of Ben Wagner, The (TV film)
1978 The Force on Thunder Mountain

TV seriály

2020 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
A Changed Woman (S06E18)
Biased (S06E17)
Pride and Prejudice (S06E16)
další epizody (6)
2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Requital (S06E10)
Convicted (S06E09)
The Order of the Mongoose (S06E08)
další epizody (20)
2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tick Tock (S05E10)
Risk Assessment (S05E09)
Blízko domova (S05E08)
další epizody (17)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tvrdá životní rána (S04E09)
Otcovské hříchy (S04E08)
Nehoda (S04E07)
další epizody (22)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Psanci (S03E07)
Jeden dobrý muž (S03E06)
Náprava kursu (S03E05)
další epizody (20)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E11)
Billy a kluk (S02E10)
Temná hodina (S02E09)
další epizody (24)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ukradené hrdinství (S01E10)
Hon na duchy (S01E09)
Láska bolí (S01E08)
další epizody (10)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Řezník v autě (S09E03)
Vražedná terapie (S09E02)
Největší tajemství (S08E24)
další epizody (17)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Spor duše s tělem (S08E09)
Smrt komika (S08E08)
Zakuklenec (S08E07)
další epizody (17)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt lovce tornád (S07E05)
Muž v balíku (S07E04)
Princezna v igelitu (S07E03)
další epizody (19)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kráska v čokoládě (S06E07)
Mrtvý z lodi otroků (S06E06)
Kosti, které nebyly (S06E05)
další epizody (19)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa s bombou (S05E10)
Šampion v oleji (S05E09)
Noha s hypotékou (S05E08)
další epizody (23)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která vybuchla (S04E10)
Cestující v mikrovlnce (S04E09)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
další epizody (13)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Rytíř na síti (S03E08)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
další epizody (19)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Jidáš na kříži (S02E11)
Bezhlavá čarodějnice v lese (S02E10)
Vetřelci v kosmické lodi (S02E09)
další epizody (11)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Mercy Point (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1997 Crisis Center (TV seriál)
Poslední don (TV seriál)
1996 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
...Tell Our Moms We Done Our Best (E23)
And If They Lay Us Down to Rest... (E22)
Sugar Dirt (E21)
další epizody (12)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The River of Stars (E11)
1992 Going to Extremes (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky