foto

Terry Blythe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Killer Reality (TV film)
2012 Mr. Christmas (TV film)
2011 Vánoce pro psa
2010 Drop Dead Gorgeous
2007 Johnny Kapahala: Zpátky na prkně (TV film)
2006 Krásky od krav (TV film)
2005 Ledový sen (TV film)
Now You See It... (TV film)
2004 Halloweenská střední (TV film)
2003 Mladý černý hřebec
2002 Double Teamed (TV film)
Válka surfařů
2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles
Podtrh (TV film)
2000 Highway 395
Muhammad Ali: Král světa (TV film)
Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
1998 Murder She Purred: A Mrs. Murphy Mystery (TV film)
Nebezpečný kontrakt (TV film)
Ozvěna hromu (TV film)
Texarkana (TV film)
1997 Stopaři
1996 Dokonalost za každou cenu (TV film)
1995 California Heat
Lone Justice 2
1994 Getting Gotti (TV film)
Strážce moudrosti (TV film)
Tonya a Nancy (TV film)
1991 Shock 'Em Dead

TV seriály

2018 Chicago P.D. (TV seriál)
Profiles (S05E16)
Chasing Monsters (S05E13)
Rabbit Hole (S05E10)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Care Under Fire (S05E07)
Snitch (S05E04)
Reform (S05E01)
další epizody (6)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
A War Zone (S04E05)
The Silos (S04E01)
Now I'm God (S03E10)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Life Is Fluid (S03E01)
Push the Pain Away (S02E22)
The Three G’s (S02E19)
další epizody (6)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Chicken, Dynamite, Chainsaw (S02E04)
Call It Macaroni (S02E01)
další epizody (13)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
Koumáci (TV seriál)
2001 Ženy klanu Kennedyů (TV seriál)
1997 Orleans (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
Virtuální realita (TV seriál)
1993 Nabité pušky (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)

Dokumentární

2004 Nascar 3D

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky