foto

Sergej Terechov

  • nar. 16.7.1969 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Na obryve (TV film)
2008 Miraž
2007 Skalolazka
2001 Serebrjanaja svadba (TV film)
2000 Landyš serebristyj

TV seriály

2016 Bolše, čem vrač (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
2014 More. Gory. Keramzit (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Matěrinskij instinkt (E06)
Veněc bezbračija (E05)
Živjom tolko raz (E04)
další epizody (6)
2013 Kto-to terjajet, kto-to nachodit (TV seriál)
2012 Tri tovarišča (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2011 Jalta-45 (TV seriál)
Zagadka dlja Věry (TV seriál)
2008 Ljubov na ostrije noža (TV seriál)
2007 Priključenija soldata Ivana Čonkina (TV seriál)
2006 Reklamnaja pauza (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Samaja krasivaja (TV seriál)
2002 Russkije amazonki (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky