foto

Ron Yoshida

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Aurora Teagarden Mysteries: Heist and Seek (TV film)
2018 Frozen in Love (TV film)
Reap What You Sew: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Welcome to Christmas (TV film)
2017 A Bundle of Trouble: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Dead Over Heels: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Marry Me at Christmas (TV film)
Summer in the Vineyard (TV film)
2016 All Things Valentine (TV film)
2015 Family for Christmas (TV film)
Skutečné vraždy: Pachatel mezi námi (TV film)
Skutečné vraždy: Ztracená lebka (TV film)
2014 Fanklub smrti (TV film)
Pachuť zrady (TV film)
2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
Coming Home for Christmas
The Wedding Chapel
2012 Crowsnest
2002 Směr východ (TV film)
2001 Na palubě Jednorožce (TV film)
V pavoučí síti (TV film)
Černá díra
2000 Jménem lidu (TV film)
Recept na úspěch (TV film)
Tajemství pana Rice
The Last Stop
Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
1998 Vyšetřovatelé (TV film)
1995 Vražedná představa

TV seriály

2013 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Breakthrough (E09)
2011 Svatyně (TV seriál)
Hlubiny (S04E11)
Chimera (S04E09)
Návrat domů (S04E06)
další epizody (7)
2010 Svatyně (TV seriál)
Strážce (S03E09)
Animus (S03E06)
Posedlý (S02E11)
2009 Svatyně (TV seriál)
Příští úterý (S02E08)
Hrdina (S02E04)
Láska je Láska (TV seriál)
Ladíme k sobě (S06E02)
Líná cesta dlouhé noci do dne (S06E01)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 4400 (TV seriál)
Tiny Machines (S04E12)
One of Us (S04E10)
No Exit (S04E08)
další epizody (6)
2006 Whistler (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Evangelium podle Coliera (S03E10)
Balada o Kevinovi a Tess (S03E08)
další epizody (5)
2005 4400 (TV seriál)
Pátá stránka (S02E11)
V úkrytu (S02E09)
Na dosah (S02E07)
další epizody (5)
2004 4400 (TV seriál)
Bílé světlo (S01E05)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Domov (S01E08)
Podezření (S01E04)
38 minut (S01E03)
Life As We Know It (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mother of Invention (S01E13)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1998 Vrána (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Nový život (S03E11)
1996 Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
The Signalman (S01E19)
Krajní meze (TV seriál)
Mimo tělo (S02E20)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Hlas rozumu (S01E21)
Kdyby ty stěny mohly mluvit (S01E19)
Cesta domů (S01E15)
další epizody (8)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Čistě obchodní záležitost (S06E19)
Láska k bližnímu (S06E16)
Pustina (S06E13)
1990 MacGyver (TV seriál)
Návštěvník (S06E10)
Lekce zla (S06E06)
Dvacet otázek (S06E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky