foto

Gerald Hirschfeld

  • nar. 25.4.1921 (98 let)
    New York City, New York, USA

Kameramanská filmografie

Filmy

1994 Secret Sins of the Father (TV film)
1991 Neónová říše (TV film)
1990 Vražda mého otce (TV film)
1987 Malone
1985 Love Lives On (TV film)
Vedoucí místo
1984 Dům Páně
1983 Být či nebýt
1982 Country Gold (TV film)
Můj oblíbený rok
1981 Sousedé

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace