foto

Walter Hannemann

  • nar. 2.5.1912
    Atlanta, Georgia, USA
  • zem. 29.4.2001 (88 let)
    San Marcos, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1987 Jsem uprchlý trestanec (TV film)
1982 Nejlepší bordýlek v Texasu
1981 Charlie Chan a kletba Dračí královny
Poslední den lásky (TV film)
1980 Nahá bomba
1979 Kaktusový Jack
1978 Odvrácená strana hor II
1977 Intimate Strangers (TV film)
Polda a bandita
1976 Odpočítávání smrti
1975 The Abduction of Saint Anne (TV film)
1974 Lost in the Stars
1973 Maurie
1972 Mstitelé
1970 Děla pro Cordobu
El Condor
1969 Krakatoa, na východ od Jávy
Pistole sedmi statečných
Sen králů
1963 Uprchlík (TV film)
1962 Hitler
1961 Armored Command
Wings of Chance
1960 Pay or Die
1959 Al Capone
1958 Go, Johnny, Go!
Hell's Five Hours
1954 Bob Mathias Story, The
Dragonfly Squadron
1953 Fort Vengeance
Kansas Pacific
Safari Drums
The Royal African Rifles
1952 Hiawatha
Jet Job
The Rose Bowl Story
Wagons West
1951 Only the Valiant
1950 Kiss Tomorrow Goodbye
1948 The Time of Your Life
1945 Getting Gertie's Garter
Krev na slunci
1944 Guest in the House
Texas Masquerade
1943 Riders of the Deadline

TV seriály

1973 V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Albatross (S01E24)
The House on Hyde Street (S01E22)
Trail of the Serpent (S01E21)
1971 Cannon (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The End Game (S01E30)
Never Stop Running (S01E27)
Flight from the Final Demon (S01E24)
další epizody (5)
1963 Uprchlík (TV seriál)
Děvče z Malého Egypta (S01E14)
Fatso (S01E10)
See Hollywood and Die (S01E08)
další epizody (5)
1960 Stagecoach West (TV seriál)
1959 The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1955 TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 The Range Rider (TV seriál)

TV pořady

1956 The Rosemary Clooney Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky