foto

Jill M. Ohanneson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Framed: The Adventures of Zion Man
2013 National Lampoon Presents: Surf Party
2009 Endless Bummer
2007 Bobby Z
Předtucha
2006 Dorothy (TV film)
2004 Píseň lásky samotářky
2002 40 dnů a 40 nocí
Prvních 20 milionů je nejtěžších
2001 "O"
Přísaha
2000 Náhradníci
Sbohem, zítřku (TV film)
Ďábel přichází
1999 Instinkt
1998 Co se doma usmaží
1997 Hon na myš
Od ucha k uchu
1996 Dvě matky Zachariáše (TV film)
Černá ovce
1995 Angus
Cizinec ve městě (TV film)
Hrdinové mého dětství
Křižovatka smrti
Truman (TV film)
1994 Guinevere (TV film)
To My Daughter with Love (TV film)
1993 Arizona Dream
Hra na zradu (TV film)
Josh a S.A.M.
Marilyn a Bobby (TV film)
Shameful Secrets (TV film)
1992 Citizen Cohn (TV film)
Poslední z kmene (TV film)
1991 Vyvrhel
Časovaná bomba
1989 Beauty & Denise (TV film)
Skvělé dobrodružství Billa a Teda
1988 Necessity (TV film)
Wrong Guys, The
1986 Eliminátoři
Hollywood Vice Squad
Koledu, nebo něco provedu
Trol
Zone Troopers
1985 Pro jedno kousnutí
Soukromý víkend
1983 Stacy's Knights
Sweet 16

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
Backdoors (S02E11)
Dirty Little Secret (S02E10)
Puzzle Piece (S02E09)
další epizody (11)
2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nevinné oběti (S01E13)
Nevidět zločin (S01E12)
Tajný agent (S01E11)
další epizody (11)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Swingtown (TV seriál)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Dexter (TV seriál)
Volání krve (S01E12)
S pravdou ven (S01E11)
Vidět rudě (S01E10)
další epizody (11)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Všichni čekají (S05E12)
Síla přírody (S05E09)
Píseň našeho života (S05E08)
další epizody (9)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
Atomový kryt (S04E11)
Temný les (S04E10)
další epizody (10)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mrzí mě to, odpusť (S03E13)
Soumrak (S03E12)
Smrt pracuje přesčas (S03E11)
další epizody (11)
2002 Firefly (TV seriál)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace