foto

Emilie Claudius Kruse

  • nar. 19.5.1993 (27 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Selvhenter
2016 Afskåret
2012 Navždy ty a já
2010 Drž mě pevně

TV seriály

2020 Enten/Eller (TV seriál)
Et godt valg? (E08)
Ingen vej tilbage (E07)
I krig og kærlighed... (E06)
další epizody (8)
2018 Déšť (TV seriál)
Věřit instinktům (S01E08)
2016 Dicte (TV seriál)
Enhver mand er en ø - del 2 (S03E10)
Enhver mand er en ø - del 1 (S03E09)
Afhængighedens pris - del 2 (S03E08)
další epizody (10)
2014 Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky