foto

Ed Moy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sorry to Bother You
Venom
2016 Bez obojku
Birth of the Dragon
Hledání (TV film)
2015 Ant-Man
San Andreas
Steve Jobs
2012 Bitevní loď
Cesta na tajuplný ostrov 2
2010 Iron Man 2
2009 La Mission

TV seriály

2017 Sense8 (TV seriál)
What Family Actually Means (S02E09)
Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Shameless (TV seriál)
We Become What We Think Frank! (S08E01)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Legacy (S03E11)
Dog Day (S03E06)
Devil May Care (S03E04)
další epizody (5)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Na hranici (S07E22)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Nebezpečné známosti (S02E11)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Čtyři měsíce poté (S02E01)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace