foto

Bela Klentze

  • nar. 25.7.1985 (34 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
2012 Ein Liebesspiel (studentský film)
Monas Bürgermeister (studentský film)
2011 Služebnice boží (TV film)
2009 Fairfield
Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
2006 Unter der Sonne
2001 Nikde v Africe
2000 Tatort - Kleine Diebe (TV film)

TV seriály

2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
2012 motzgurke.tv - Die Tigerenten-Reporter zeigen's euch! (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Milostný trojúhelník (S13E03)
2006 Disneys kurze Pause (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Mein dunkles Geheimnis (TV pořad)
2006 Disney Channel Games, The (TV pořad)
Let's Dance (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace