foto

Johan Gry

  • nar. 19.3.1962 (59 let)
    Raus, Helsingborg, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Excluded
2019 Dokonalý pacient
2016 Bikupan
Vilsen
2013 Förtroligheten
2008 Irene Huss - Ohnivý tanec
2000 Před bouří
1997 Rika barn leka bäst

TV seriály

2010 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der Tod kam am Nachmittag (E07)
2009 183 dagar (TV seriál)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
1965-1966 (E01)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 19 (S01E19)
Epizoda 17 (S01E17)
Epizoda 15 (S01E15)
další epizody (13)
2002 Dieselråttor och sjömansmöss (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
Kommissarie Winter (TV seriál)
1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
Vita lögner (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
Polisen och pyromanen (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky