foto

Vadhir Derbez

  • nar. 18.2.1991 (27 let)
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milovník po přechodu
2016 El Tamaño Si Importa
Sense8 - A Christmas Special (TV film)
2015 Ladrones
2005 Imaginum

TV seriály

2013 Gossip Girl: Acapulco (TV seriál)
2010 Eva Luna (TV seriál)
2005 Vecinos (TV seriál)
2001 Cómplices al rescate (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace