foto

Ramón Medína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sin Origen
2019 El Complot Mongol
2018 Masacre en Teques
2016 El Tamaño Si Importa
2015 Aerosol
Desde el más allá
2014 Aquí No Pasa Nada
Cantinflas
Generace Spielberg
México Bárbaro
2013 Cena para Tres
Ciudadano Buelna
2011 La Noche del Pirata
2010 Luciana
2009 Traspatio, El
2008 Casi divas
Todos hemos pecado
2007 Cementerio de papel
2005 Don de Dios

TV seriály

2019 Monarca (TV seriál)
2018 Vězeň (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
2016 El Vato (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Bůh Šiva (S02E07)
Kniha žalmů (S02E06)
2013 El Señor de los Cielos (TV seriál)
2012 Mujer de Judas, La (TV seriál)
Paramedicos (TV seriál)
2010 El cartel 2 - La guerra total (TV seriál)
2009 XY. La revista (TV seriál)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
Vyvolená (S01E11)
Padlý anděl (S01E06)
2007 Mientras haya vida (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky