foto

Alejandro Peraza

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 El Tamaño Si Importa
Manual de principiantes para ser presidente
2013 Cinco de Mayo: La batalla
Elysium
2011 Colombiana
2009 2033
2007 Propiedad ajena

TV seriály

2014 Señora Acero (TV seriál)
2013 Señor de los Cielos, El (TV seriál)
2011 Encanto del Aguila, El (TV seriál)
Fuerza del destino, La (TV seriál)
2010 Gritos de muerte y libertad (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
2007 Pantera, El (TV seriál)
2005 Vecinos (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace