foto

Adam Recht

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Umění tančit v dešti
2017 Sniper: Ultimate Kill
2016 The Carer
2014 Bojovníci severu: Sága Vikingů
2011 Můj týden s Marilyn
2009 Gracie (TV film)
Short Stay in Switzerland, A (TV film)
Surviving Evil
2007 Baletní střevíčky (TV film)
2006 Drákulův polibek (TV film)
2005 Dvacet tisíc ulic pod nebem (TV film)
2004 Fallen (TV film)
1999 Ta agoria

TV seriály

2018 Agatha Christie: Zkouška neviny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2016 Viktorie (TV seriál)
Dvorní dámy (S01E02)
Panenka 123 (S01E01)
2015 Poldark (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Hra na vraždu (S13E03)
2010 MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S09E04)
Epizoda 1 (S09E01)
2009 Vězeň (TV seriál)
Harmony (E02)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
2007 Cape Wrath (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
Unter Wasser (S01E03)
Spinnennest (S01E02)
Die andere Seite (S01E01)
2006 Vital Signs (TV seriál)
2005 The Ghost Squad (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
NY-LON (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Vražda na faře (S01E02)
2003 40 (TV seriál)
2001 Night & Day (TV seriál)
2000 Starhunter (TV seriál)

Dokumentární

2018 Child of the Earth
2010 Van Gogh: Příběh (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Child of the Earth

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky