foto

Dan Stafford Clark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Y Llyfrgell
2013 Everyone's Going to Die
2011 Luis and Marta Work Together
Magic Hour 3
2010 The Magic Hour 2

TV seriály

2017 Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2016 Fright Bites (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace