foto

Masaaki Sakai

  • nar. 6.8.1946 (73 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ninkyô Helper
Óoku: Eien – Emonnosuke Cunajoši hen
2008 Abarenbo Shogun (TV film)
2007 Himawari Nacume Masako 27 nen no šógai to haha no ai (TV film)
Júnagi no mači, sakura no kuni
Tokyo vs Osaka Wakeari kon Monogatari (TV film)
Zou no Hanako (TV film)
2005 Nezu no ban
2004 Kikanša-sensei
1998 Shinano no Columbo (TV film)
1996 Dareka ga Dareka ni Koishiteru (TV film)
1977 Truck jaró: Otoko ippiki Momodžiró
1975 One-chan Ote Yawaraka ni
1974 Machi no hi
1971 Kigeki: Kinó no teki wa kjó mo teki
Noraneko rokku: Bósó šúdan '71
Okite koronde mata okite
1970 Kigeki: Migi muké hidari!
Zundoko zundoko zen'in šúgó!!
1969 The Tempters: Namida no ato ni hohoemi o
1968 The Spiders no daišingeki
Toshigoro
1967 Crazy ógon sakusen
Kigeki: Ekimae hjakunen
The Spiders no gó gó: Utau mizu sakusen
1965 Hanasaku otometači
Kógen no odžósan
Tókjó wa koisuru
1964 Jume no Hawaii de bon odori
Kimitachi ga ite boku ga ita
Nakama tachi
1963 Gakuen hiroba
Kókó sannensei
1954 Hawai chindochu

TV seriály

2020 Kirin ga kuru (TV seriál)
2012 Sarutobi Sansei (TV seriál)
2010 Kimitachi ni Asu wa nai (TV seriál)
2008 Muri na Renai (TV seriál)
2007 Churasan 4 (TV seriál)
Nacu kumo agare (TV seriál)
2006 Kurosagi (TV seriál)
Saijúki (TV seriál)
2005 Risou no Seikatsu (TV seriál)
2004 Churasan 3 (TV seriál)
Division 1 (TV seriál)
2003 Churasan 2 (TV seriál)
2001 Churasan (TV seriál)
1998 Tokugawa Jošinobu (TV seriál)
1995 Besuto Furendo (TV seriál)
Papa Survival (TV seriál)
1994 Furuhata Ninzaburo (TV seriál)
1980 Tennó no rjóriban (TV seriál)
1978 Saijúki (TV seriál)
1970 Džikan desu jo (TV seriál)

Dokumentární

2008 Dai 50 kai Nihon rekôdo taishô (TV film)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky