foto

Nicole Hirsch Whitaker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Deadcon
2017 Chasing the Blues
2016 Bernie and Rebecca
Bláznivá noc
Wrestling Jerusalem
2009 Homeland
Marriage, A (TV film)
2007 Zkažené mládí
2006 Salt

TV seriály

2019 Perpetual Grace, LTD (TV seriál)
Truth Be Told (TV seriál)
2017 Patriot (TV seriál)
L'Affaire Contre John Lakeman (S01E08)
Hello, Is Charlie There? (S01E07)
2007 Quarterlife (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kurt Cobain: Montage of Heck
2013 Girl Rising
2011 Miss Representation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace