foto

Madeleine Hinde

  • nar. 14.1.1949 (70 let)
    Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Rain on the Roof (TV film)
1976 Panenství
1974 Pouto nejsilnější (TV film)
1973 Charley One-Eye
1971 Fiend, The
Poslední údolí
1970 Incense for the Damned
1969 The Smashing Bird I Used to Know

TV seriály

1981 Diamonds (TV seriál)
1980 Nice Work (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky