foto

Juraj Deák

  • nar. 1958
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa v Bratislave v znamení Strelec. Ako režisér pôsobil v divadlách: Východočeské divadlo v Pardubiciach, Klicperovo divadlo v Hradci Kráľovom a v Divadle Na Fidlovačke (tam pôsobil ako umelecký šéf). V Národnom divadle moravskoslezském v Ostrave režíroval Feydeauovu inscenáciu Šampióni, a ďalej inscenácie Funny Girl, Divotvorný hrnec, Černá komedie, Julie, ty jsi kouzelná a ďalšie. V Divadle Na Vinohradoch inscenoval Maľované na skle, v Národnom divadle moravskosliezskom v Ostrave Krvavú svadbu a Hamleta, v Švandovom divadle Čas katov, a v Divadle Milénium Cats.

Iveta "tronka" Kučerová

Režijní filmografie

Filmy

2010 Cizí příběh (TV film)
Poslední doutník (divadelní záznam)
2008 Čaj u královny (divadelní záznam)
2007 Ulice: Zlatá muška (TV film)
2006 Můj boj (divadelní záznam)
2005 Pohádka o houslích a viole (TV film)
2002 Byla láska... (TV film)
2000 Nikdy nebude konec (TV film)
1998 Cestující bez zavazadel (TV film)
1996 Koncert
1995 Ďábelské klíče (TV film)

TV seriály

2005 Strážce duší (TV seriál)
Démoni noci (S01E03)
Tajemství Templu (S01E01)
Ulice (TV seriál)

Dokumentární

1999 Lukáš ve fraku (TV film)
1998 Hudba v Národním divadle moravskoslezském (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Monstrum (TV film)
2016 Jak básníci čekají na zázrak
2002 Kráska a netvor (TV film)
Trosečníci (TV film)
1998 Cestující bez zavazadel (TV film)
1991 Skús ma objať (TV film)
1990 V rannej hmle

TV seriály

2017 Kafe & Cigárko (TV seriál)
Záskok (E03)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace