foto

Hannelore Minkus

  • nar. 14.5.1928 (91 let)
    Berlin, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Nejsem statečný (studentský film)
2010 Meine wunderbare Familie ...auf neuen Wegen (TV film)
2008 Gott schützt die Liebenden (TV film)
2001 Die Salsaprinzessin (TV film)
1988 Noemova archa v nebezpečí
1981 Olověná doba

TV seriály

2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Charlotte Link (TV seriál)
Die Sünde der Engel (E01)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky