foto

Jens Winter

  • nar. 26.5.1965 (53 let)
    Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Moritz und der Waldschrat
2010 Jonah im Bauch des Heimwehs
2008 Ein Starker Abgang (TV film)
Léto, kdy se objevil létající talíř
2006 Schöner Leben
2005 Die Hitlerkantate
2003 Luther
2002 Z lásky k tobě (TV film)
2001 Das Weibernest (TV film)
Der Verleger (TV film)
Die Salsaprinzessin (TV film)

TV seriály

2008 Die Stein (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace