foto

Hera Lind

  • nar. 2.11.1957 (63 let)
    Bielefeld, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Luisa a Lotka (TV film)
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
2002 Mord an Bord (TV film)
1996 Das Superweib

TV seriály

2000 Anke (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Schleuderprogramm (TV film)
2002 Mord an Bord (TV film)
Was ist bloß mit meinen Männern los? (TV film)
2001 Das Weibernest (TV film)
1999 Die Zauberfrau (TV film)
1997 Frau zu sein bedarf es wenig (TV film)
1996 Das Superweib
1993 Ein Mann für jede Tonart

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2008 Markus Lanz (TV pořad)
Mein Nachmittag (TV pořad)
2007 Danke, Rudi (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
Wir sind Kaiser (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2005 Bei Krömers (TV pořad)
2002 Gabi Bauer (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky