foto

Helga Piur

  • nar. 24.5.1939 (81 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Das Weibernest (TV film)
1996 Millionär, Der (TV film)
1990 Monolog für einen Taxifahrer
1989 Der Mann im Schrank (TV film)
Eine Frau für drei (TV film)
1988 Die Glucke (TV film)
Katrin (TV film)
1987 Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
1986 König Karl (TV film)
Richter in eigener Sache (TV film)
1982 Der Teufelskreis (TV film)
Konzert, Das (TV film)
So ein Haustheater (TV film)
1981 Der Kuckuck bin ich (TV film)
Haustheater (TV film)
Polizeiruf 110 - Nerze (TV film)
1980 Niemand liebt dich - wieso ich? (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Entdeckung (TV film)
Wie das Leben so spielt (TV film)
Wo warst du heute nacht, Caroline? (TV film)
1979 Kille, kille Händchen (TV film)
Marta, Marta (TV film)
1978 Ich bin nicht meine Tante (TV film)
Sonnig - aber Frosteinbrüche (TV film)
1977 Der graue Hut (TV film)
Drei kleine Nachtgeschichten (TV film)
Ein Bums wirkt manchmal Wunder (TV film)
Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
1976 In 5 Runden durch Liebe k.o.
Nicht kleinzukriegen (TV film)
1975 Das Sommerhaus (TV film)
Du bist dran mit Frühstück (TV film)
Fischzüge (TV film)
Männerwirtschaft (TV film)
Wie sag ich's meinen Kindern? (TV film)
1974 Cibulka heiratet (TV film)
Das geheimnisvolle Doppelleben des Edgar Fabian (TV film)
Orfeus v podsvětí
1973 Der Floh im Ohr (TV film)
Reizende Ferien (TV film)
1972 Alltagsgeschichten (TV film)
1969 Die Pferdekur (TV film)
1968 Urlaub (TV film)
1967 Hallo, du altes Spreeathen! (TV film)
Immer um den März herum (TV film)
Mit 70 hat man noch Träume (TV film)
Oma und die bösen Buben (TV film)
1965 Das Stacheltier - Salon Pitzelberger
Die Allerschönste (TV film)
Die kriminelle Hochzeitsnacht (TV film)
1964 Der Kammersänger (TV film)
Don Gil von den grünen Hosen (TV film)
Kammersänger, Der (TV film)
1963 Blaulicht - Kümmelblättchen (TV film)
Das Stacheltier - Paris sur glâce: Im Friedrichstadt-Palast Berli
Die Trompete von Knatterwitz (TV film)
Stacheltier - Der Dieb von San Marengo, Das
Wenn du denkst, du hast'n (TV film)
1962 Jean Baras' große Chance (TV film)
Wenn du denkst, der Mond geht unter (TV film)
1961 Das Stacheltier - Wer an der Strippe hängt
Der keusche Lebemann (TV film)
Stöpsel (TV film)
Ärzte
1960 Der Raub der Sabinerinnen (TV film)
Tanzmädchen für Istanbul (TV film)
Wo der Zug nicht lange hält
1959 Blaulicht - Das Mädchen aus Zelle 7 (TV film)
Das Lügenschloß (TV film)
Nasreddin und der Wucherer (TV film)

TV seriály

1995 Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1990 Aerolina (TV seriál)
Klein, aber Charlotte (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Küsse und Schläge (E136)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Leute sind auch Menschen (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1984 Familie intakt (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Heimkehr in ein fremdes Land (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Dolles Familienalbum (TV seriál)
1968 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Strafsache Anker (E10)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky